fbpx
m

Povezana lica

Steknite uvid u veličinu grupe kompanija kroz detaljan prikaz povezanih lica

Blokade

Pratite blokade računa u realnom vremenu i prvi reagujte u prinudnoj naplati

Vlasnička struktura

Proverite ko su trenutni i prethodni vlasnici kompanije, kao i ko je ultimativni vlasnik

Kreditna ocena

Proverite kreditnu mogućnost svojih potencijalnih partnera kroz prikaz rizičnosti poslovanja

Rukovodstvo i zaposleni

Saznajte sa kim bi trebalo da pričate o poslovnoj saradnji i o njihovom rukovodećem iskustvu u drugim kompanijama

Finansije i racija

Odredite finansijsko zdravlje vaših klijenata uvidom u završne račune i racio pokazatelje

Poslovni podaci tako uređeni da omogućavaju da izvučete maksimum za svoj biznis

naslovna

Pronađite nove klijente

Uz pomoć napredne pretrage i više od 60 filtera pronađite kompanije koje odgovaraju vašim idealnim klijentima, segmentirajte tržište ili napravite sopstvene target liste.

m

Pratite svoje kupce i dobavljače

Napravite grupe kompanija za kupce ili dobavljače i pratite sve promene u aktivnostima koje se dešavaju. Tako nećete propustiti prodajne signale ili potencijalne pretnje u vidu blokada računa i možete da odreagujete na vreme.

m

Preuzmite podatke

Svi podaci o kompanijama, kao i baze kompanija koje sami napravite preko napredne pretrage ili iz grupa za praćenje možete preuzeti u Excel formatu i CSV-u i tako obogatite svoj CRM ili drugi sistem.

441396
Aktivnih firmi
50659
Blokiranih kompanija
234844
Aktivnih menica
171973
Povezanih lica

Idealan alat za prodajne timove

Menadžeri prodaje i prodavci mogu jednostavno da pronađu nove potencijalne klijente, da provere i razumeju svoje nove lidove i u dva klika da preuzmu sve podatke u CRM ili drugi sistem koji koriste.

Moćan dodatak za nabavku

Proces nabavke biće neuporedivo lakši uz bazu dobavljača koju sami pravite i koja ispunjava vaše stroge kriterijume. Svakog potencijalnog dobavljača možete proveriti ponaosob, pronaći kontakt i zameniti za bolju alternativu ako se ukaže prilika.

Neizostavni element za upravljanje rizikom

Sa prikazom kompletnih finansijskih izveštaja i racio pokazatelja timovi za upravljanje rizikom i finansijski analitičari mogu proceniti i izračunati rizike finansiranja ili saradnje sa određenom kompanijom.

Porsche Leasing koristi PKS Partner najviše za nove akvizicije, procenu boniteta klijenata i praćenje postojećeg portfolija. Najpotrebnije su im blokade, povezana lica, menice, finansije, finansijski lizing i „tailor-made izveštaji.

„Kao kompanija redovno koristimo i pouzdamo se u ovaj alat, kako u kreditnom odeljenju tako i sektoru prodaje. Verovatno najkorisnija sekcija u Risk odeljenju je POVEZANA LICA koja nam omogućava da vidimo koliko raznovrsno posluje neka kompanija u privredi, a samim tim i koliko raspoređuju rizik u nekim drugim svojim preduzećima. Sa prodajne strane, NAPREDNA PRETRAGA nam omogućava da targetiramo sve kompanije koje zadovoljavaju određene parametre i tako koncentrišemo energiju i resurse na one koje su najverovatniji budući klijenti.“

Dejan Pavlović – CEO / Porsche Leasing

U kompaniji Ewe Comp, PKS Partner se najviše koristi za procenu rizika poslovanja sa postojećim i novim klijentima koristeći monitoring, povezana lica, blokade i finansijske pokazatelje.

„Kao kompanija koja posluje sa više od 3.000 klijenata samo u Srbiji, bio nam je neophodan alat uz pomoć možemo BRZO i JEDNOSTAVNO da donosimo svakodnevne odluke koje se tiču INICIJALNE provere novih klijenata, ali i da nekoliko puta u toku dana pratimo promene kod ključnih kupaca. Redovno praćenje kreditnog poslovanja naših dužnika kroz sekciju MENICE, nekoliko puta smo uočili da se neka zaduženja ne odnose na podršku redovnog poslovanja već na preuzimanje dodatnih rizika koji umanjuju njihovu kreditnu sposobnost, a samim tim i naša potraživanja potajno dovode u pitanje odložene naplate.“

Đina Divjak – CFO / EWE Comp

PKS Partner u SIGOC Grupi se pre svega koristi za unapređenje prodaje i otkrivanje novih potencijalnih klijenata. Najviše koriste funkcionalnosti kao što su napredna pretraga i preuzimanje podataka.

„Svakodnevno koristimo PKS Partner da pronađemo nove poslovne partnere tako što pomoću napredne pretrage filtriramo kompanije i pravimo liste potencijalnih kupaca. Veliku prednost rešenja po meni predstavlja i mogućnost korišćenja i na mobilnom uređaju pa tako sve funkcionalnosti i podatke mogu da imam sa sobom u bilo kom momentu„

Dimitrije Ročkomanović – CFO / SIGOC Group

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku putem kontakt forme sa desne strane ili na jedan od sledećih načina:

Telefon: +381 11 414 2828

Adresa: Resavska 13 -15,
11000 Beograd, Srbija