fbpx

Često postavljana pitanja

Kako se postaje korisnik?

Na početnoj strani možete kliknuti na link Registruj se i popuniti kontakt podatke čime se automatski registrujete za aplikaciju PKS Partner. Ukoliko želite neki od plaćenih planova pošaljite poruku preko kontakt forme na stranici Kontakt i kontaktiraće vas naš predstavnik sa ponudom.  

Koji je standardan rok pretplate?

Standardan rok pretplate je 12 meseci.

Da li postoji mogućnost popusta za
višegodišnje pretplate?

Da. U slučaju višegodišnje pretplate postoji mogućnost popusta ili dodatnog besplatnog perioda.

Kako mogu da otkažem pretplatu?

U toku perioda pretplate, istu možete otkazati pismenim putem, jedan mesec unapred.

Da li drugi korisnici znaju za moju aktivnost na
portalu i koje sam kompanije pregledao?

Ne, mi ne objavljujemo podatke o vašoj aktivnosti na PKS Partneru. Sve pretrage i pregledi koje napravite su anonimni i drugi korisnici neće znati da ste ih napravili. 

U kom formatu mogu prebaciti podatke sa portala?

Većina podataka na portalu može biti prebačena u CSV ili XLS format koji se mogu pregledati u MS-Excel ili sličnom programu.

Kako mogu da stupim u kontakt sa kompanijom
koju sam pronašao na PKS PARTNER?

Na portalu postoje kontakt podaci za većinu aktivnih kompanija. Ti podaci se prikupljaju sa javnih izvora i direktnim zvanjem kompanija. Ukoliko kontaktni podaci ne postoje na PKS Partneru, predlažemo da pretražite internet ili da pišete kompaniji na njihovu fizičku adresu koju možete naći na portalu PKS Partner. 

Odakle prikupljate podatke?

Podaci na PKS Partneru su prikupljeni iz javnih baza podataka i ostalih izvora. Izvore podataka možete videti ovde. Svi podaci su objavljeni u skladu sa zakonom i našim uslovima korišćenja.